תחליף לרסיטל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/04/2007 | 15:27 | מאת: אור

שלום האם ישנו תחליף טבעי לרסיטל? אני נוטלת את הכדור כבר שנה וחצי ועליתי בעקבותיו 10 קילו במשקל אשמח לתשובתך אור

שלום אור, ניתן לקרוא מידע באינטרנט על הצמחים הבאים: מאקה (MACA), היפריקום (HYPERICUM). אני לא אוהב להתערב בהוראות הרופא המטפל. את יכולה גם לפנות ליעוץ אצל רופא נטורופט או הומיאופט, כמובן כשאת מיידעת את הרופא המטפל שלך. לגבי העלייה במשקל כדאי לפנות לתזונאית קלינית שתתאים לך דיאטה מתאימה. יום טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה