ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/06/2009 | 18:47 | מאת: מיכל

שלום אני בת 33 רווקה ויש לי התקרחות בראש למעלה ונשירה, מבדיקות הדם עולה שהכל תקין גם הברזל, נתקלתי לאחרונה בדוגמית של פלורדיקס של הברזל, הסירופ מעולה, ונספג מעולה ועוזר לנשירה ושיפר פלאים את החוזק הגופני. שאלתי היא האם אפשר לשתות את הסירופ גם אם הברזל תקין? תודה.

מיכל שלום, הסירופ אכן מצויין ועובד מהר, הוא משפר את ספיגת הויטמינים בגוף וגם תוסף ברזל מעולה אך יש לבדוק את רמת הברזל בגוף בכדי למנוע עודף ברזל. אם רמת הברזל אצלך נמוכה אז אין כל מניעה לקחת את הסירופ. ישנם תוספי תזונה אחרים המסייעים לחיזוק השיער ומכילים ויטמינים ואבץ אך עם ברזל בריכוז נמוך יותר, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה