BETAREN 100 S.R

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

26/06/2009 | 01:07 | מאת: טניה

שלום אני נוטלת BETAREN 100 S.R לטיפול בדלקת במפרק הירך, כדור אחד ליום. האם עלי ליטול תוספת מזון כמו חיידיקם להגנה על הקיבה ביחד עם התרופה הנ"ל, ואם כן, איזה מוצר ולכמה זמן. תודה טניה

טניה שלום, החומר הנ"ל נחשב כתרופה חזקה נגד כאבים ודלקות ולכן חשוב ביותר לקחת אותו לאחר הארוחה ולא לשימוש ממושך, שכן הוא עלול לגרום לתופעות לוואי במערכת העיכול. הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גלוקוזמין וכונדרויטין עם MSM ביחד עם צמח הנקרא הרפגו( 2 כמוסות ליום). ניתן גם למרוח קרם על בסיס טבעי של חברת נווה הנקרא NODOL נגד כאבי פרקים ושרירים, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה