רעד לילי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/06/2009 | 12:09 | מאת: גליה

שלום הנני בחורה לאחר תאונת דרכים פגיעת ראש לפני שנים רבות, עקב רעד שהחמיר עם השנים ביד ימין עברתי ניתוח מוח, הניתוח נכשל ומאז אני מטופלת במיני סוגי מגנזיום ועוד, בחודש האחרון יש לי תופעה מוזרה כל היום היד בשקט מופתי וככה בשעה אחת שתיים בלילה היד מתחילה מחדש, ניסיתי להגדיל את מינון המגנזיום אפילו ניסיתי כדורי שינה וכלום לא עזר, הייתי אצל הרופאה שהציעה על מנת למנוע את הקימה בלילה לקחת כדור על מנת לנסות למנוע את הצורך במתן שתן בלילה, יש לך מה להציע לי על מנת שהיד תישאר רגועה בלילה? בתודה גליה

גליה שלום רב, כטיפול ראשוני ניתן לקחת כמוסות של מוצר הנקרא אנטי לג קרמפס של חב' נווה. 2 כמוסות לפני השינה עם כוס מים אמורות לפתור את הבעייה. כמו כן, אני ממליץ לך לפנות לייעוץ נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה כולל צמחי מרפא המתאימים לך באופן אישי למצבך, בברכה, אילן. 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה