תוסף טיבעי לבעיית שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/06/2020 | 19:24 | מאת: סופיה

שלום רב, לא ישנה מספיק והרופא המליץ על כדור שינה ואבן, אני לא רוצה לקחת כי יש לזה מן הסתם תופעות לואי לכן אני מבקשת לדעת אם יש תוסף טבעי ללא תופעות לואי או כול דבר אחר שאצליח לישון יותר מ-3 שעות רצופות בלילה גילי 72 בתודה רבה מאוד לתשובה סופיה

סופיה שלום, ניתן בהחלט לעזור לך בנושא השינה, אך לשם כך יש צורך ביעוץ רוקחי/נטורופטי בכדי למנוע אינטראקציות עם תרופות שאת נוטלת, אשמח לעזור בטל. 0528077713, הרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה