חליטת שמנים לחיזוק השיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

28/05/2009 | 08:57 | מאת: נינא

יש לי שיער דליל מאוד ואני עכשיו שבועיים אחרי הלידה רוצה למצוא נוסחה לחזק את השחער בתקופת ההנקה . קראתי מאמר שמציע חליטה של שמנים :שמן זית + שמן קיק + שמן שקד לערבב יחד בכמות שווה ולמרוח על הקרקפת עם עיסוי להשאיר את זה כל הלילה לחזור על זה 4 פעמים בשבוע . מה דעתך על החליטה הזאת ? מישהו ניסה את זה? האם יכולה להיות תופעה שלילית לחליטה הזאת ?

נינא שלום, ישנם סוגים שונים של שמפו על בסיס טבעי וללא SLS וחומרים משמרים אשר מחזקים מאוד את השיער ומונעים נשירה. הפורמולה שציינת לא מוכרת לי אך לא נראית לי בעיה להשתמש בה, בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה