שימוש בשמנים אתריים ביחד עם נטילת פרדינזון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/04/2020 | 09:10 | מאת: חנה

שלום ד"ר עברתי ניתוח שבו הוסרה בלוטת יתרת הכליה שהיה בה גידול שגרם לתסמונת קושינג. כרגע לוקחת פרדינזון עד שאגיע לאיזון. האם אפשר להשתמש באותו הזמן בשמנים אתריים? ואם כן ואם לא- באיזו צורה? מבער, אינהלציה,עיסוי, אמבט? ושאלה נוספת- האם מותר להשתמש בשמנים שפג תוקפם במבער?האם עדיין יעילים?

חנה שלום, בגלל מורכבות הנושא ובכדי למנוע תופעות לוואי בלתי רצויות, הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי אישי, אשמח לעזור מנסיוני כרוקח מומחה ברפואה טבעית, הרבה בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה