פריחה וגרד בשעות הלילה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

20/05/2009 | 09:04 | מאת: יפעת

סבתי בת 86 סובלת מפריחה וגרד שמתבטא במיוחד בלילה באיזור הגב והזרועות מטופלת קונבנציונלית ע"י רופאת עור ומבקשת תמיכה הומאופטית, גם המלצה לגבי קרם גוף. עליי לציין שהיא נוטלת באופן קבוע כדור שינה ולמרות זאת הגרד המתבטא בשעות הלילה אינו מניח לה לישון.

יפעת שלום, הייתי ממליץ לסבתך להשתמש בסבון טבעי על בסיס קלנדולה של חב' WELEDA או כל חברה טבעית אחרת. ניתן גם למרוח קרם טבעי על בסיס צמחי מרפא נגד גירודים המכיל:קלנדולה, אלוה ורה ןשמן שקדים אשר מרגיעים את הגרד ומוסיפים לחות לעור בצורה טבעית. מומלץ ייעוץ נטורופטי למציאת מקור האלרגיה, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה