ספרוקס תוסף תזונה לטיפול בדיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

10/11/2019 | 07:16 | מאת: נטנט

סובלת מהפרעת חרדה כ- 3 שנים ומתקשה להתמיד בטיפולים התרופתיים לאור תופעות לוואי והגברת חרדה שמכניסה להתקפי פאניקה קשים. נחשפתי באחת מתןכניות הרפואה בטלויזיה לתוסף בשם ספרוקס.. האם לדעתך יש לו יכולות הקלה להפרעות חרדה? האם ניתן לדעת תוך כמה זמן יהיה ניתן לראות השפעה?? נחשפת או שמעת על מישהו שטופל ומרוצה? תודה על תשובתך

לא מכיר את המוצר. אני ממליץ לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי בכדי להתאים את התזונה וצמחי המרפא באופן אישי, בברכה, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה