טיפול טבעי כשיש חשד לתולעי מעיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

30/10/2019 | 13:21 | מאת: ניר

שלום בשנות הארבעים. לאחרונה גרד עז בפי הטבעת, גם בחלק הקצת פנימי וגם בחוץ מסביב. בלילה זה מתגבר ומפריע לשינה. אני לא יודע אם מדובר בתולעים או בבעיית עור או בעיה פרוקטולוגית. הלכתי בנתיים למוקד לילה וקיבלתי הפניה לבדיקת צואה לפרזיטים, וכן מרשם לורמוקס. לא היה בבית מרקחת את התרופה, אז אני שוקל אם בכלל ללכת על הכיוון כשאין ידיעה שמדובר בתולעים. האם יש טיפול תחליפי שעובד למקרה וכן מדובר בתולעים? מה בקשר לבליעת שיני שום? וכמה? ומה באשר לגרעיני דלעת? כמה? האם שלם (ללא קליפה) או טחון? וכמה? ואלו עוד המלצות יש? ותוך כמה זמן עלי לצפות לשיפור? תודה

ניר שלום, במצב של תולעים חשוב לקחת תרופה כיוון שכך ניתן לטפל בנושא בצורה יעילה, הרבה בריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה