הפרעות שינה - אינטרקציה עם תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

13/10/2019 | 16:18 | מאת: עוזי

שלום, יש לי בעיות שינה זמן רב. אני בן 31. הרופאה נתנה לי טיפול זמני באמביאן אך אינו עזר. לאחרונה, הומלץ לי ליטול טבליות זעפרן אחת ליום כי אולי יעזרו לשיפור השינה. האם קיימת התנגשות עם אמביאן ? תודה וחג שמח,

עוזי שלום, אין מניעה לשלב בין השניים. הייתי ממליץ לך לעשות אבחון אירידיולוגי ואז ניתן יהיה להתאים לך את התזונה הנכונה וצמחי המרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות והחזרת האיזון הטבעי, אשמח לעזור מנסיוני כרוקח מומחה ברפואה טבעית.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה