קרדילוק ואספירין 100

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/05/2019 | 12:24 | מאת: מאיה

שלום אני בת 36. נוטלת קרדילוק 2.5 לדופק מהיר ואספירין 100. רציתי לדעת שאין בעיה ליטול את 2 התרופות. שהם לא מתנגשות תודה

מאיה שלום, ייתכנו 2 אינטראקציות בין תרופתיות והן: 1. האספירין עשוי לגרום לירידה בפעילות הקרדילוק ובכך להעלות את לחץ הדם. 2. 2 התרופות עשויות להעלות את רמות האשלגן בדם. אי לכך, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובכל מקרה להפריד לפחות שעתיים בין התרופות, הרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה