המלצה למולטיויטמין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/04/2019 | 00:31 | מאת: שוקי

שלום רב, איזה מולטיויטמין נחשב הטוב ביותר אשמח לקבל את המלצתך בתודה מראש שוקי

שוקי שלום, ישנן חברות רבות וטובות המייצרות מולטי ויטמין, אך לדעתי מומלץ לצרוך מוצר על בסיס טבעי המכיל צמחי מרפא בלבד, כיוון שכך הצמחים מכילים את כל הויטמינים והמינרלים החיוניים לגוף בצורתם הטבעית ביותר וכמובן שהספיגה שלהם מהירה ויעילה יותר. תוכל לקרוא עוד על מוצר הנקרא B Smart באתר www.alternativypharmacy.com לפרטים נוספים בטל.0528077713 יום טוב והרבה בריאות, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה