מה מומלץ כרפואה הומפאטית נגד חבלה בראש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/04/2009 | 20:19 | מאת: איריס

לכבוד ד"ר אילן ללניקוב אדון נכבד לפני חודשיים בעלי ספג מהלומה עזה ממוט ברזל שנחת באופן פתאומי על ראשו.לא היה לו דימום,או בחילה,או הקאות מצד שני החלו להיות כאבים במקומות שונים באיזור הראש במצח,בעורף,וכל האיזור הפך להיות רגיש וכאוב.הכאב בדרך כלל עמום או תחושה של דקירות. הוא פנה להומפאת שנתן לו ארניקה במינון 20 סי.סי 3 פעמים ביום 5 טיפות. כשהוא מרגיש את הכאב הוא נוטל את הטיפות וזה משפיע ל 8 שעות אולי יותר.כמו כן שם לפעמים על איזור המכה ג'ל הרגעה מהאמזונס שמרגיע לשעתיים שלוש,קנה משחת טרומיל שמאד בינונית.מישהו סיפר לו על כדור שנקרא רמדי האם שמעת על זה,והאם זה יעיל למצב כזה?.מה עוד ניתן לעשות כדי לשפר את המצב בצורה דרסטית מבחינה הומפאטית? אודה לעזרתך איריס חג שמח

איריס שלום רב, הטיפול שציינת מצויין למצב הנתון ואם אין זעזוע מוח או פגיעה רצינית אחרת באיזור הראש הייתי ממליץ לך לפנות לאקופונקטורה כמו הסו ג'וק או דומה לזה המסייעים רבות נגד כאבים, חג שמח ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה