שיח אברהם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/04/2009 | 19:47 | מאת: שיר רוזנברג

אני כרגע לוקחת את הקפסולות של שיח אברהם בגלל העדר מחזור , ברצונ לדעת האם הא באמת יכול להזיר את המחזור אחרי הבראה ממחלת האנרקסיה רק שהמחזור עדיין לא חזר תודה רבה!

שיר שלום, הצמח שציינת מצויין לאיזון הורמונלי אך יש לשלב תזונה נכונה המתאימה לך באופן אישי כמו גם צמחי מרפא נוספים כגון:אנג'ליקה,דיוסקוראה וסמבוק שחור. הייתי ממליץ לך פנות ליעוץ נטורופטי מתאים, חג שמח, אילן ללבניקוב, יעוץ רוקחי ונטורופטי, 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה