מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

31/03/2009 | 10:22 | מאת: דני

אילן שלום רב בני חלה במחלת הנשיקות שהוגדרה עי הרופא כcnv לאחר שטוט באתרים שונים הגעתי לאלכימיסט המקושר אליך. הממליץ על אקטיב אמזון כיעיל להחלמה אך שם המחלה שם מוגדרת כ.ebv האם ידוע לך על אנשים שאכן סייע ? מה ההבדל?לדברי הרופא הוא קיבל את המחלה בצורה קשה מאוד.המ המינון 1 או 2 כדורים ? מי קובע ? בתודה דני

דני שלום רב, אני אכן מומחה לצמחי מרפא אך אין לי כל קשר לחברת אלכמיסט. במקרה של בנך הייתי ממליץ לך לפנות ליעוץ נטורופטי לפני השימוש בצמחי המרפא, שכן יש לבדוק את מקור הבעיה ולבצע איבחון מדוייק של המצב הפיזי והנפשי לפני המלצות הטיפול. כמו כן, חשוב להתאים תזונה נכונה שמסייעת רבות במניעה וטיפול משלים. בהצלחה וחג שמח, אילן ללבניקוב, יעוץ רוקחי ונטורופטי, 0528077713

30/04/2009 | 05:27 | מאת: הילה

יש טיפול מדהים למחלת הנשיקה וירוסים EBV CMV לדעתי זה הטיפול היחיד בעולם המידע נמצא באתר מחלות עור אלטרנטיבי אל תתעצלו לחפש ואל תחשבו שכל דבר נמצא ברפואה קונבציונלית - כי לצערי אין לה כלום להציע. ממליצה בחום מנסיון כתובת האתר WWW.RAMIMOR.CO.IL

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה