אורגנול או GSE ?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

23/03/2009 | 00:34 | מאת: אורי

שלום רב, בן 31 סובל מקנדידה ומהליקובקטר פולי. הנטורופתית שלי נתנה לי תוספים של חיידקים טובים, תמיכה לכבד ואמרה לי לקנות אחד משניים : תמצית אורגנול או תמצית זרעי אשכוליות- GSE. ברצוני לשאול 1. מניסיונך מה יותר אפקטיבי בעבור שני הבעיות הנ"ל ? 2. האם ידוע איזשהו חסרון או נזק ממי מהתוספים הנ"ל

אורי שלום רב, המלצת הנטורופטית שלך היא טובה ויש לחזק מערכת העיכול ולשפר את פעילותה על ידי הפרוביוטיקה. נוסף לזאת, הייתי ממליץ לך לשלב תזונה מתאימה, מומלץ גם להמנע ממזון חומצי יתר על מידה כדוגמת כל הסולניים: עגבניות, חצילים, פרי הדר, תות שדה, חומץ, חריף, מטוגן. האורגנול עזר רבות להרבה מטופלים שלי אך גם ה-GSE מצויין ויש לנסות ולהיווכח מה יותר מתאים לך מבחינה אישית. הייתי ממליץ לך להתחיל באורגנול. לשניהם לא אמורות להיות כל תופעות לוואי. בהצלחה ושבוע טוב ובריא, אילן ללבניקוב, רוקח ונטורופט 0528077713

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה