גיל מעבר במשך 12 שנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

18/09/2018 | 20:51 | מאת: שושנה

קיבלתי סימדונה כעת לקחת י 13 יום אין שפור עדיין גלי חום דפיקות לב לעיתים סחרחורת במיוחד במשך היום כשחם בחוץ

שושנה שלום, הסימידונה עשויה לעזור אך במקרים שלא, ישנם צמחי מרפא מצוינים המסייעים לאיזון ההורמונלי ומניעת גלי החום כגון: צמח המאקה, גוטו קולה, אנג'ליקה ועוד. אשמח לסייע לך בנושא זה על ידי יעוץ נטורופטי בקליניקה כיוון שחשוב להתאים את התזונה הנכונה ואת הצמחים לכל מטופל באופן אישי, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה