הומאופטיה תמצית ד"ר רקווג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

07/08/2018 | 23:34 | מאת: קרין

היי התחלתי טיפול עם טיפות הומאופתיות של ד"ר רקווג (R7/R81/R60/R59/R47/R37/R7) ואני משלבת פעילות ספורטיבית בחיי, יש איסור מוחלט על ביצוע פעילות ספורט יומיומית בשילוב עם אלכוהול עקב סכנה להתקף לב, התמציות הללו מכילות אלכוהול,האם יש סכנה בנטילת הטיפות הללו אם אני מבצעת פעילות ספורטיבית על בסיס יומי? האם עלי להפסיק? תודה.

קרין שלום, אין מניעה לקחת את הטיפות ההומיאופטיות במקביל לפעילות גופנית, שבת שלום והרבה בריאות, אילן.

23/08/2018 | 17:14 | מאת: קרן

במקביל לכך אני נוטלת כדורי b 12 למציצה כדי להעלות את רמת ה b 12 לפי ההנחיות אני נוטלת כדור ביום, אך שאלה שאף אחד לא ידע לומר לי מתי כדאי ליטול את הכדור? במקביל לאוכל/ לפני/ אחרי/ שעות יום/ לפני שינה? )זה גם במקביל לטיפות ההומאופטיות למקרה שלא ינטרל אחד את השני)

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה