תוסף ברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

25/05/2018 | 08:45 | מאת: סופי

שלום אבקש את המלצתך לתוסף של ברזל שהספיגה שלו טובה וידוע כמשפר של הברזל בדם, ניסיתי בעזרת מזון גם ג'נטל איירון,slow fe ,ספאטון ,אבל לא הצלחתי בתודה סופי

סופי שלום, מנסיוני עם הרבה מטופלים הברזל שנספג מצוין הוא של חברת אלטמן ונקרא IRON COMFORT, זו אבקה ששמים על הלשון והיא נספגת מהר וביעילות ללא צורך במים, מומלץ לצרוך את הברזל לאחר הארוחה עם מיץ תפוזים בכדי לשפר את ספיגתו בגוף, שבוע טוב ובריא, אילן.

27/05/2018 | 09:27 | מאת: נירית

שמעתי מחברה שהוא מצויין ושלא צריך להמתין בין צריכת החלב לצריכתו ושהוא נחשב מבין הטובים לעיכול האם זה נכון שניתן ללעוס אותו גם?? תודה על תשובתך

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה