פרוביוטיקה מתי ליטול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/03/2018 | 06:45 | מאת: סאלי

שלום ד"ר רציתי לדעת מתי כדאי ורצוי ליטול את הכדור פרוביוטיקה אני לא נוטלת אנטיביוטיקה אבל כן נוטלת לוסק בגלל הצרבות הנוראיות שיש לי מיזה שנתיים אני במעקב ועשיתי הרבה בדיקות במרפאת גסטרו? תודה

סאלי שלום, קודם כל חשוב לבדוק את הסיבה לצרבות ועל ידי אבחון אירידיולוגי מדויק ניתן לזהות את החולשה ולטפל בבעיה מהשורש. על ידי ניקוי רעלים, תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים למניעת חומציות יתר בקיבה. את הפרוביוטיקה לוקחים פעמיים ביום לאחר הארוחה ומומלץ לקחת לפחות 5 מיליארד חיידקים בכמוסה, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן.

סאלי שלום, ראשית כל יש לבדוק מהיכן הצרבות נובעות ועל ידי אבחון אירידיולוגי מדויק ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים במניעת הצרבות, לגבי הפרוביוטיקה מומלץ לקחת כדור אחד פעמיים ביום לאחר הארוחה, שבוע טוב ובריא וחג שמח, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה