שאלה בקשר לתרופה נגד כאבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

11/02/2018 | 23:42 | מאת: שירה

רציתי לשאול האם אפשר להשתמש באבקמול ולשפוך למים ואז לבלוע כמו סירופ מכיוון שאי אפשר לבלוע לא כדור ולא אבקה מסיבה רפואית שכרגע חולים בבעיה שאי אפשר ובנוזל כן אפשר אבל אם עושים את הפעולה הנ"ל איך עושים והאם בגלל זה מאבד את ההאפקטיביות ואם לא כדאי יש סירופ למבוגרים בצורת סירופ בהרכב של כדור אקומול ?

שלום רב, ניתן להוסיף את האבקה למים ולשתות ואין ירידה משמעותית בפעילות החומר. קיים גם סירופ אקמולי פורטה בריכוז כפול אך יש לשים לב למינון לפי משקל הגוף, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה