שימוש בטיפות - אוניה דה גאטו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

09/09/2017 | 18:39 | מאת: עמית

שלום, אני כרגע מחלימה ממחלת הנשיקה. לפי בדיקות הדם נראה כי הלימפוציטים והנוטרופילים עדין לא מאוזנים, ובכללי קיימת עדין תשישות והעייפות המאפיינת את המחלה. שמעתי על טיפות אוניה דה גאטו. האם הדבר מומלץ ויכול לעזור?

עמית שלום, לפני שנוטלים צמחי מרפא יש להתאים אותם לפי מצבו הפיזי והנפשי של המטופל בכדי למנוע אינטראקציטות מיותרות ולכן הייתי ממליץ לך להגיע לבדיקה האם הצמח מתאים לך כיוון שישנם כאלו שלא יכולים לצרוך אותו במצבים מסוימים(כגון מחלות אוטואימוניות וכדומה), שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה