חומצת אמינו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

01/01/2009 | 17:05 | מאת: נלי

אני מאובחנת כסובלת מדיכאון מג'ורי . ניסיתי לפני חודשיים את הרמוטיב והיולי כאבי ראש בלתי פוסקים שפסקו אחרי נטילת התרופה. קראתי רבות (במיוחד באתרים בארה"ב ) על חומצת האמינו ל. טריפטופאן שעוזרת לטיפול בדיכאון ומגבירה את הסרוטונין. אחרי כמה זמן אני אמורה לחוש הטבה ? האם המתיונין לא עלול ליצור יתר הומוציאסטין בדם (אני סובלת מכולסטרול גבולי )? שמעתי גם על ל. מתיונין שעוזר . על מה וכמה אתה ממליץ. יש לי אחות בארה"ב שיכולה לשלוח לי את הכמוסות. בינתיים אני לוקחת אומגה 3 ,כ-3 גרם ליום . בי קומפלקס פלוס ויט סי . חליטה של קמומיל לפני השינה. לא צורכת קפה ,פרט לתה ירוק 1-2 פעמים ביום. קיו 10

נלי שלום, הטריפטופן מטפל בדיכאון בצורה טובה ומהירה אך לא ניתן להשיגו בארץ. הוא מצוי בהרבה מאוד מזונות המכילים חלבון כגון:ביצים,דגים, שומשום, סויה, גבינות ועוד. המינון המומלץ של 5HTP הוא 100-200 מ"ג ליום, הייתי ממליץ לך לנסות טיפול אלטרנטיבי כגון פרחי באך או הומיאופטיה הפועלים מצויין ןללא תופעות לוואי, שבת נהדרת.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה