אומגה 3 וסויה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

16/12/2008 | 22:37 | מאת: שלי

1. האם אומגה 3 מכילה יוד? 2. האם כמות הסויה במוצרים של חברות כגון טבעול, יכולה לפגוע בבלוטת התריס לסובלת מתת פעילות סב-קלינית, באכילה יומיומית?

שלי שלום, למיטב ידיעתי באומגה 3 לא אמור להיות יוד, אלא אם היא ממקור של שמן כבד דגים(המכילים יוד באופן טבעי), בכל מקרה אני ממליץ על אומגה 3 ממקור צמחי/אורגני כגון כמוסות שמן פשתן. הסויה המצויה במוצרים הנ"ל לא אמורה לשנות את האיזון ההורמונלי בגוף,אלא אם אוכלים כמויות גדולות ביותר שלהם, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה