שאלה על עשבי מרפא של יערות הגשם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

08/05/2017 | 15:17 | מאת: רפי

שלום רב אני חולה קרוהן בן 45, רזה עם כרס,סובל מגזים תכופים ויציאות מרובות. על כל זה סובל מדיכאון קליני ולעיתים גם חרדות. מטופל תרופתית אך הכדורים כבר לא ממש עוזרים. האם יש צמחים שיכולים לסייע לי בנושאים אלו? תודה רבה

08/05/2017 | 15:20 | מאת: רפי

שכחתי לציין שאני משתמש קבוע בפרוביוטיקה וכורכום. שותה כל בוקר על קיבה ריקה מיץ אלוורה ובצהריים מיץ נוני. לומר שזה עוזר לי? כלל לא.

21/06/2017 | 19:22 | מאת: מתושלח

כיוס מסטיק (low dose naltrexone (LDN בהצלחה

רפי שלום, ישנם צמחי מרפא מצוינים המסייעים רבות במניעת דלקות כרוניות ובעיות מערכת העיכול, תוכל לקרוא עוד על כך באתר:www.alternativypharmacy.com אשמח לענות על כל שאלה נוספת, שבוע טוב ובריא, אילן.

24/05/2017 | 20:57 | מאת: רפי

נכנסתי, מלבד טיפות שלא הכי קשורות אין חליטות או משהו בסגנון. ממה שאני סקרתי באינטרנט,אשווגנדה,טולסיי, הותורן וגינסינג סיבירי יתאימו ....

רפי שלום, אשמח לענות לך ביתר פירוט בטלפון, שבוע טוב ובריא, אילן.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה