הראה 71 רמת גן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

14/12/2008 | 10:27 | מאת: אריאלה

אני שמעתי ביום שבת את הרצעתך בבית קרינצי ואני מעונינת מאוד בתרופות הצמחיות אני סובלת מאי פעילות של בלוטת התריס 15 שנה וכולסטרול קצת גבוה 235 שומן יתר 95 קג לגובה של 1.63 אי שקט נפשי וסינוסיטס נורא כל החורף ואלרגיה לאבק ועשן האם צפרני החתוך יכולם לעזור לי או יותר בתודה אריאלה

אריאלה שלום, אני שמח שהשתתפת בהרצאתי ומקוה שאף נהנית ממנה. אשמח אם תצרי עמי קשר בכדי שאוכל לשאול אותך שאלות נוספות הקשורות בטיפול, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה