תרופות טבעיות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

02/12/2008 | 12:20 | מאת: שרונה

שלום . אני סובלת מבעיות קרסול כנראה בגלל שינויים ארטיטיים והמליצו לי לנסות מספר תרופות טבעיות שלא נמצאות בארץ ואבקש לקבל מידע עליהם באם יש : 1. תרופה בשם INHOLTRA עבור PREMIUMLUBRI-JOINT שמכיל: ויטמין C , E , MANGANESE , אומגה 3 , D-GLUCOSAMINESULFATE , אומגה 6 , N-ACETYL D GLUCOSAMINE , ו - CHONDROITIN SULFATE .התרופה משווקת בארצות הברית. 2. תרופה של חברת הימלייה בשם SHALLAKI או BOSWELLIA עבור כאבי JOINT והוא מכיל חומר הצמח SHALLAKI 125MG . ,תודהעבור המידע והעזרה . שרונה

שרונה שלום, התרופה הטבעית הראשונה מוכרת לי ואני ממליץ עליה, היא מצויינת לטיפול בדלקות פרקים ולבניית הסחוס. לגבי צמח הבוסווליה, גם הוא מצויין בטיפול בדלקות פרקים ומניעת כאבים, שבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה