RED CLOVER

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

24/11/2008 | 00:32 | מאת: חגית

אני חולה קרוהן ונוטלת תרופות למניעת ההתלקחות כמו פרפסאל . ביקרתי אצל הרבולוג בחו"ל והוא נתן לי שקית צמחים שרשום עליה RED CLOVER וביקש שאני יעשה כל יום 3-4 חליטות . בישביל מה זה טוב והאם יש עוד צמחים חשובים לטיפול ומניעה של המחלה ? תודה מראש חגית

חגית שלום, צמח זה מצויין למניעת הקרוהן ולטיפול בסימפטומים שלה. חלק מהפעילויות של הצמח מתוארות להלן: Alterative - מטהר, "מנקה דם"' מסלק רעלים. Diuretic - משתן Antispasmodic - נוגד עוויתות Anti-inflammatory - אנטי דלקתי Expectorant - מכייח Antiseptic - אנטיספטי, מחטא Estrogenic - משפיע על המערכת ההורמונלית, פיטו-אסטרוגני ישנם צמחים חשובים נוספים אך הייתי ממליץ לך לפנות לייעוץ נטורופטי שיתאים לך גם תזונה נכונה, בהצלחה ושבוע טוב ובריא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה