African plant (Griffonia simplicifolia).

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות ברפואה משלימה

22/11/2008 | 16:32 | מאת: מואיז

האם ההשפעה במצב הרוח \ דיכאון הוא תוך מספר דקות מנטילה ראשונית או שצריכים לעבור מספר שבועות עד לתוצאות הרצויות בדומה לתרופות כמו פרוזק למשל? לדיכאון ,עצבנות ,מתח , סף גירוי נמוך -איך מומלץ ליטול את התוסף ,באיזה מינון ? אחרי או לפני האוכל ? האם דומה לתרופות הקונבנציונליות נגד דיכאון כמו פרוזק ,האם הוא משפיע על הלבידו ,חשק מיני ? מכיוון שהתוסף 5HTP הוא סינטטי ,האם כדאי לקנות את זירעי הצמח ולהשתמש בהם ואפילו להנביט אותם ?

מואיז שלום, הצמח שציינת אינו נמצא בשימוש בארץ ולכן יש לבדוק באיזה צורה הוא ניתן בחו"ל. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לך לנסות לפתח כדור מהצמח בעצמך כיוון שיש לבדוק מינונים נכונים ובדיקות מיקרוביולוגיות של הצמח לפני השימוש. ישנם צמחים מצויינים נוספים לאותה המטרה הידועים בבטיחותם ונמצאים בש%E

מנהל פורום תרופות ורוקחות ברפואה משלימה