שיקום אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

04/06/2012 | 13:27 | מאת: מיקי

שלום רב, בת 67, אני עומדת לעבור ניתוח להחלפת מפרקי ירך. הבנתי שהשיקום אחרי ניתוח כזה הוא ארוך [לפחות חודשיים ] כשבהתחלה אי אפשר להסתדר לבד ואני...לבד. אני עושה את הניתוח בביטוח פרטי. כמה זמן שיקום מגיע לי מהמושלם של הכללית בלי להוציא כסף מכיסי והיכן משתקמים. אני חברת מושלם שנים רבות. מודה לך על תשובתך, מיקי

אני מציע שתתקשרי למוקד שירות הלקוחות של המושלם ותשאלי אותם בנוסף תבררי גם אם לא מגיע לך משהו במסגרת סל הבסיס

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד