ביטוח סיעדי מכבי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

03/06/2012 | 16:20 | מאת: איציק

לאחרונה שמתי לב שמורידים לי ולאישתי 100 ש"ח לכל אחד עבור ביטוח סיעודי במכבי. כשהלכתי לבדוק למה בכלל מורידים ומתי חתמתי על הצטרפות לביטוח הזה נאמר לי שצורפתי אוטומטית עם הצטרפותי למכבי בשנות ה-80 המאוחרות. האם יש להם זכות חוקית כזו לצרף אותי מבלי שחתמתי על הצטרפות ? האם יש לי סיכוי לקבל את כספי חזרה אם ארצה לתבוע אותו? אודה לכם אם תכוונו אותי איך עלינו (אני ואישתי) לפעול

אם לא אישרת את רצונך להיות מבוטח אתה יכול לדרוש את הפרמיה בכוונה אבל לא בטוח שזה מה שכדאי לך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד