ביטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/05/2012 | 22:04 | מאת: יצחק

שלום, אני בן 66 ואני סיעודי כבר שנתיים לפי 3 פעולות ADL שדורשת הפוליסה. הבעיה שלא ידעתי שיש לי פוליסה ולא תבעתי לפני 4 חודשיםתבעתי את חברת הביטוח והתביעה אושרה אבל הם משלמים לי רק מהיום שתבעתי (לאחר תקופת המתנה של 3 חודשים) האם אני לא זכאי לקבל תשלומים החל מהתקופה שנהייתי סיעודי מלפני שנתיים? מה לעשות?

צריך לקרוא את הפוליסה יש פוליסות שמשלמות רטרואקטיבית ויש אחרות שמקבילות את התשלום ממועד ההועדה לחברה תזכור גם שתצטרך להוכיח שבאמת הייתה סיעודי לא מספחיק להגיד צריך להוכיח במסמכים רפואיים וזה לא תמיד פשוט

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד