כפל בטוח

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/05/2012 | 10:10 | מאת: דן

אני מבוטח בביטוח סיעודי כמו כן אני מבוטח בחברה נוספת בביטוח סיעודי שאלתי במקרה ואזדקק "לסיעודי" אוכל לקבל משני המקורות את כספי הביטוח גם דקלה וגם פניקס שאני מבוטח בשנהם כלומר כפל תשלומים תודה נתן

נתן שלום, במידה והפוליסות הן על בסיס פיצוי, בקרות מקרה ביטוח, ניתן לקבל תגמולי ביטוח משתי הפוליסות גם יחד. במידה והפוליסות מעניקות שיפוי, ניתן יהיה לנצל את שתי הפוליסות גם יחד ובתנאי שתגמולי הביטוח שתקבל משתיהן, לא יעלו על ההוצאה הכספית שלך בפועל. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד