איך עובד החזרי הביטוח הפרטי חברת מגדל וביטוח מקביל

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

09/05/2012 | 19:15 | מאת: משה

שלום רב אני מבוטח בביטוח פרטי של מגדל וביטוח של מאוחדת שיא. לאחרונה עברתי ניתוח בקע ארניה מפשעתי מה שידוע גם כקילה הרופא שניתח הינו רופא פרטי והעדיף להשתמש בביטוח של מגדל. כמו כן ידוע לי כי אני יכול לדרוש כסף מהביטוח של מאוחדת שיא כי הרי לא השתמשתי בשירותיהם רציתי לדעת מה ההליך הביורוקרטי עבור זה איך לעשות מה לדרוש וכמה אמורים לקבל כי ממאוחדת לבינתיים אי אפשר להבין כלום כל אחד אומר משהו אחר תודה רבה

משה שלום, במידה ועברת את הניתוח באמצעות הביטוח הפרטי בחברת מגדל והביטוח כיסה את מלוא הוצאות הניתוח, אין לך אפשרות לפנות למאוחדת ולהגיש תביעה, שכן, תוכניות השב"ן (ביטוח משלים) אינן כוללות מנגנון פיצוי. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד