ניתוח רפואי באסותא - רוצים תשלום

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/04/2012 | 21:08 | מאת: אנה

שלום אני זקוקה לניתוח רפואי . יש לי מגן זהב מזה 15 שנה. ברצוני לעשות את הניתוח באסותא ולשלם את ההשתתפות העצמית. יש מחיר נקוב באתר של מכבי כמה צריך לשלם.כאשר אני מקבלת רשימת רופאים שמהם אפשר לבחור , אף רופא לא מוכן לבצע את הניתוח. באסותא אומרים לי שהרופאים מוגדרים במערכת כ"כרורגים פלסטים" ולכן אני לא אקבל את הניתוח חינם אלא אצטרך לשלם עבור שכ"ט של הרופא.אני עם מכתב של מכבי שמאשר שאני זכאית לניתוח על חשבונן הקופה .ניתוח רפואי.אני בקשר עם בגן זהב ועם אסותא מ-14/3 ועד היום אין תשובות לתת לי. אין לי ביטוח אחר חוץ ממגן זהב. האם יש לך עצה מה לעשות?? אני נופלת בין הכסאות. גם יגידו לי שאני צריכה לפעול לפי התקנות של 1.4.12 -למרות שיש למכתבים מאסותא מיום 15.3.12 על רשימות רופאים? בבקשה אשמח לעזרה - אני ממש מיואשת ..כ"כ שמחתי שקיבלתי אישור לניתוח..

07/05/2012 | 19:24 | מאת: נטשה

מצטרפת לשאלתה של אנה איך זה יתכן שניתוח שרוול שנעשה מסיבות רפואיות יעלה במכבי כ15000שקח חמרות שיש לי מכבי זהב אני מדגישה הניתוח לא נעשה מסיבות קוסמטיות

אם הניתוח לא נעשה סיבות קוסמטיות ולא נעשה בבית חולים פרטי אין סיבה לשלם עבורו כסף אם מכבי גבתה כסף צריך להגיש תלונהלמשרד הבריאות

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד