בחירת ביטוח רפואי פרטי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

20/02/2007 | 13:09 | מאת: דנה

ברצוני לבטח את משפחתי באופן פרטי . איך אדע מי מהחברות היא הטובה ביותר, או הפוליסה שלה היא המועדפת? ההתלבטות היא בין הראל , ופניקס. אלא אם יש עוד אפשרות טובה שלא ציינתי.

22/02/2007 | 17:22 | מאת: אביגדור

שלום לך דנה ראשית, אני חושב שאת עושה צעד נכון. ביטוח בריאות פרטי - הוא כיום מחויב המציאות. ראשית, הבהרה, אני סוכן ביטוח, ואני אוהב לעבוד עם הראל בביטוחי בריאות. לדעתי, הפוליסות, השירות והאנשים הם שעושים את הראל לחברה המועדפת בביטוחי בריאות. מעבר לכך, את יכולה להיכנס לאתרי חברות הביטוח ולעין בתנאי הפוליסות של כל חברה. ראשית, נא החליטי לעצמך, האם את רוצה לחיות כמו רוטשילד, ולרכוש פוליסה שמתעלמת מה"ביטוח" המשלים (שב"ן)שיש לך בקופת חולים. או לחסוך בהוצאות, ולרכוש פוליסה שמשדרגת את השב"ן. התוצאה הסופית מחינת כיסויים זהה, אך ההבדל הוא בריצות ותאומים לקראת ניתוח בארץ. להלן קישור להראל: http://www.harel-ins.co.il/InsurancePrograms/Index.asp?CategoryID=191 להלן קישור לפניקס: http://www.phoenix.co.il/HE/Private/Insurance+worlds/Health/Products/ אשמח לעזור לך בהמשך בברככה אביגדור ברור שהמחיר שונה

דנה שלום אני לאמכיר את אביגדור שענה לך, יחד עם זה אני חושב שהתשובה שלו נכונה ומלאה יתר על כן, כל הכבוד לו על שהזדהה כסוכן ביטוח - בעל עיניין יש מגוון עצום של פוליסות בריאות בשוק ואדם מן הישוב יתקשה לבחור את המוצר המתאים עבורו הדרך הנכונה לעשות זאת היא באמצעות יעוץ מסוכן ביטוח מקצועי ואמין. גם הפניקס וגם הראל הן חברות ביטוח מנוסות וטובות בברכה ד"ר אודי פרישמן

11/08/2008 | 13:28 | מאת: צביה

שלום: אמא שלי חוזרת ארצה אחרי הרבה שנים: היא התקבלה כזכאית לסטוס של תושבת חוזרת וכבר שילמה (אתמול) את הפקדון עבור ביטוח לאומי. הבעיה שיש תקופה של 6 חודשים עד שהיה תוכל להירשם בקופות חולים והיא רוצה לחזור מוקדם יותר--כאשר תמכור את הדירה בחו"ל, שיכול להיות בעוד חודש חודשיים שלוש. לכן, אנחנו רוצים לדעת כמה יעלה לאישה בת 88 עבור ביטוח רפואי מקיף, בתשלום חודשי. היא אישה עצמאית (עבדה בחו"ל על גיל 76 ובת אישה שחייה עד גיל 97). גם יתכן שתרצה להמשיך באיזו מידה עם הביטוח פרטי--לקבל טיפולים אלטרנטיביים. אמי תגור בדירה שקנתה בטבריה וצריכה גישה לרופא בטבריה או בסביבה. נשמח לשמוע מכן בקרוב. צביה בן צבי--טבריה

שלום העלות היא יקרה כמה מאות שקלים בחודש כדי לפנות לסוכן ביטוח טוב ואמין על מנת לקבל מידע מדויק יותר בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד