מחירים מופקעים למבוטחי מכבי שירותי בריאות- מכבי זה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/04/2012 | 12:48 | מאת: עקיבא

לאחרונה נבדקתי במכבידנט ונאמר לי שאני צריך חמש סתימות, והסכום שאני אמור לשלם הוא 1300 ש"ח. מדובר בטיפול של כשעה. אני מבוטח במכבי מגן זהב, והסכום לעיל הוא לאחר ההנחה. בדקתי את המחירים בקופות חולים אחרות ובכולם יש הנחה הרבה יותר משמעותית עבור המבוטחים. בדקתי גם את המחירים במרפאות פרטיות וגם שם המחירים הם סבירים יותר (ללא שום הנחה!) ובכולם יש הנחה כאשר מדובר בכמה סתימות! כיצד יתכן שאני משלם סכום כ"כ מופקע עבור עבודה של פחות משעה? האם אני צריך לנדוד מהקופת חולים שאני מבוטח בה על מנת לשלם סכום סביר עבור טיפול שיניים? באופן כללי אני מאוכזב מהביטוח של מכבי מגן זהב. בשבוע שעבר נאלצי ללכת לטר"ם (טיפול רפואי מיידי) ונדרשתי לשלם 72 ש"ח, כאשר בקופות חולים אחרות משלמים סכומים נמוכים באופן משמעותי. המחירים של הקופה עולים מיום ליום, הסכומים שאני נאלץ לשלם הם בלתי נסבלים. אני צעיר, בן 22, שהשתחרר לא מזמן מהצבא, והסכומים המופקעים שאני מוכרח לשלם עבור הבריאות שלי מכריחים אותי לבקש תמיכה מההורים שלי שוב ושוב

06/05/2012 | 11:46 | מאת: נטע

מאוד מוזר מה שאתה אומר. לפי החישוב, האם סתימה עולה לך 260 ש"ח? אני לפני יומיים עשיתי סתימה מאוד עמוקה במכבידנט (עם הנחה של מגן זהב) שעלתה לי 150 ש"ח אחרי הנחה. (ובלי הנחה היא הייתה עולה 200 ש"ח). לא ברור איך הגעת לסכומים האלה..

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד