מעבר בין קופות חולים ורכישת ביטוח בריאות פרטי תוך

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/03/2012 | 00:07 | מאת: טל

בירור לקרוהן. 1. מכבי דורשים חיתום לביטוח הסיעודי שלהם. האם יש אפשרות להחרגה או לתוספת תשלום כדי בכל זאת לעבור קופה? 2. האם ביכולתי לרכוש ביטוח בריאות פרטי וביטוח סיעודי פרטי תוך הבירור כך שההחרגה תהיה לפי התוצאות/מוגבלת בזמן או שעלי להמתין עד לתום הבירור ובכך להפסיד זמן?

15/08/2013 | 22:17 | מאת: נתן יוסופוב

שלום לך לגביי מעבר לקופת חולים אני מציא לך יעוץ יותר מעמיק לגביי הנושא הזה אני סוכן של חברת פה לאוזן אנחנו עובדים עם החברות הגדולות בישראל ויש לנו הטבות יחודיות במיגבן נושאים אחד התחומים הוא מעבר קופת חולים ויעוץ מיקצועי לגבי הנושא הזה השאירו פרטים ונחזור תוך 24 שעות שם : טל: מייל תודה מראש

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד