ביטוח סיעודי לנפטר

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/03/2012 | 09:25 | מאת: רונית

שלום, אימי ז"ל היתה במצב סיעודי לפחות חודשיים לפני פטירתה בשל מחלת הסרטן. יש מסמכים מעידים על מצבה. כיום שנה וחצי אחרי ,נודע לי שלאבי יש ביטוח סיעודי שכולל גם אותה. קראתי שניתן לתבוע סיעודי לנפטר , עד 3 שנים אחורה. האם אני יכולה לתבוע את הביטוח רטורקטיבית על התקופה בה היתה סיעודית ? (ולא ידענו ולא רצינו להתעסק בביטוח - התעסקנו רק בטיפול בה). האם החברות עושות בעיות בעניין זה? תודה על העזרה

את כותבת שהיא הייתה סיעודית חודשיים בלבד בפוליסות יש תקופת המתנה של שלושה חודשים בדרך כלל כלומר אם אני מבין נכון אין מה לתבוע

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד