דום לב

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

13/01/2012 | 18:32 | מאת: דודי

שלום רב.עברתי ארוע של דום לב כולל השתלת דפיברילטור.100 נכות רפואית ו 100 אחוז אי כושר עבודה מביטוח לאומי.יש לי ביטוח מאי אי גי לתאונות אישיות.הגשתי בקשה לפיצוי אך הם מסרבים כי זה לטענתם לא ארוע חיצוני שגרם לדום לב אך דום לב גם לא מוגדר כמחלה.זה ארוע פתאומי שקרה.האם יש סיכוי לקבל מהם כי מדובר על מאות אלפי שקלים. בכבוד רב ותודה רבה

19/01/2012 | 16:24 | מאת: שמואל

אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד מומחה בתחום. לקרוב משפחה שלי קרתה תאונה אשר גרמה לו לאובדן חלקי של כושר העבודה והוא נעזר בעו"ד סיגך רייך. הוא בהתחלה לא חשב שיצא לו משהו מזה כי זה רק חלקי אבל מסתבר שכן. אז אם לך יש אובדן כושר עבודה 100% אז שווה לך להתייעץ עם עו"ד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד