ביטוח מחלות קשות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

28/12/2011 | 21:32 | מאת: בן דוד מרדכי

אניואישתי עובדים באותו מקום עבודה(ממשלתי) יש לנו ביטוח למחלות קשות לכל אחד מאיתנו.זה שנים רבות אני מבטח גם את עצמי ואותה כבת זוג. לאחרונה חלתה בסרטן ולכן היא תקבל סכום לפיצוי עקב גילוי המחלה. בהתאם להסכם בפוליסה האם היא זכאית לקבל סכום פיצוי נוסף עקב הביטוח הכפול שלי תודה

מרדכי שלום, כל מבוטח בפוליסה, יקבל אם חו"ח יקרה מקרה הביטוח, את סכום תגמולי הביטוח הנקוב בפוליסה. עצם העובדה ששניכם מבוטחים בפוליסה, לא יוביל לכך שזוגתך תקבל תגמולי ביטוח בסכום כפול. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד