קלקסן

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

03/06/2007 | 20:30 | מאת: שני

אבי אושפז בבית חולים רמב"ם עקב סתימה בעורקים, לאחר הניתוח ביי פאס הוא התבקש מרופאו ליטול את זריקת הקלקסן כל יום במשך חודש .לאחר עשרה זריקות ,הודיעו לו בקופת חולים,שאין הוא יכול ליטול יותר זריקת הקלקסן משום שזריקה זו אינה נמצאת בסל התרופות ,נשארו לו עוד עשרים זריקות והוא מחוייב ליטול אותן!!! מדוע הפסיקו לאפשר לו את הזריקה?והוא מבוטח במושלם ,ואני בדקתי אם הזריקה נמצאת בל התרופות ואכן היא רשומה.איך אני יכולה לעזור לו?אנא עזרו לי בעוד מידע. תודה

שלום מהמידע שמסרת, התרופה אכן כלולה בסל הבריאות לאינדיקציה הנדרשת אני מציע לך לפנות לנציב קבילות הציבור במשרד הבריאות אודי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד