תקופת המתנה לתשלום בטוח סיעודי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/12/2011 | 19:33 | מאת: רחל

אחותי חולה בסרטן ובמצב סיעודי יש לה ביטוח סיעודי ל דקלה וגם הפניקס. הכסף שמגיע לה מתחיל להגיע רק אחרי 3 חודשים..היא צריכה את הכסף עכשו למטפלת אישית ולא בעוד 3 חודשים שכבר לא יהיה למי לתת

09/12/2011 | 00:23 | מאת: תגובה

קשה להבין וקשה לומר.. אבל פוליסת ביטוח היא חוזה/הסכם בין שני צדדים. , ומה שקובע בד"כ, זה מה שכתוב בפוליסה. ואכן, גם אני יודעת שרבים ביטוחי הסיעוד בהם יש 3 חודשי המתנה עד שמתחילים לקבל את הכסף. תבדקי בפוליסה או אצל סוכן הביטוח, אם הכוונה ל-3 חודשים מיום הגשת התביעה, או 3 חודשים מיום שבו יש אישור שאחותך במצב סיעודי.

לצערי אין מה לעשות אילו הם הכללים של הפוליסה זה המוצר שאחותך רכשה, יכלה לרכוש מוצר אחר דרך אגב הוראות הפקוח על הביטוח קובעות שהתקופה נספרת מהמועד בו הפך המבוטח לסיעודי!.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד