מכבי זהב-שאלה קצת כללית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

15/11/2011 | 10:55 | מאת: דניאל

מקווה שתוכל לעזור לי. לאחרונה אני מנסה לקצץ בהוצאות ושקלתי לקצץ בביטוח בקופ"ח. אני אוטוטו בת 30, רווקה, לא מתכננת ילדים בקרוב. בריאה לגמרי(טפו,טפו,טפו). מידי פעם הולכת לרופא לאישורי מחלה(הצטננות וכאלה). ומידי פעם לוקחת ויטמינים(D בגלל מחסור, וחשבתי לקחת גם ויטמין C). האם באמת יש צורך לשלם כל חודש כל כך הרבה אם אני לא משתמשת בשירותי הקופה כל כך? רופא שיניים אני מעדיפה פרטי, ואני בכלל יותר נוטה לרפואה משלימה מאשר לרפואה קונבציונלית. לדוגמא: מבחינת ויטמינים,אני מקבלת על זה הנחה רק בגלל שאני ב"זהב"? תודה

אם הייתי יודע לחזות את העתיד הייתי איש עשיר אם תלכי לעולמך בגיל 120 בריאה ועשית ביטוח בריאות - עשית טעות אם חלילה תחלי וחייך ינצלו בזכות הכיסוי הביטוחי - עשית דבר חשוב ומה נכון לעשות?

08/03/2012 | 20:25 | מאת: דבי

ויטמין סי מועיל לספיגת ברזל במצב אנמיה . למטרות אחרות אין תועלת מיותר חבל על הכסף יקר ולא יועיל. לויטמינים יש תועלת בעיקר באופן טבעי. ויש הנחה לאנשי מכבי. מכבידנט דווקא השתפר וזול יותר מפרטי.תעשי השוואת מחיר. אני דווקא אחרי 30 שנה פרטי עוברת למכבידנט.גם אבי.מרוצים.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד