החזר בגין ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/10/2011 | 20:56 | מאת: שירי

שלום רב אני מבוטחת בביטוח קו הכסף בפניקס, רציתי לדעת האם אני זכאית להחזר בגין ניתוח קיסרי אלקטיבי אותו אני עתידה לעבור, הן בגין ימי האישפוז והן בגין הניתוח עצמו ואי הפעלת פוליסה בתודה מראש

שירי שלום, לקו הכסף של הפניקס יש מהדורות שונות. מומלץ לקרוא את פרק החריגים הכלליים בפוליסה ולוודא כי אין חריג בגין הריון בכלל וניתוחים קיסריים בפרט. כמו כן, יש לבדוק בפרק הדן בניתוחים פרטיים, מה היקף הפיצוי לו זכאי המבוטח בגין ביצוע ניתוח בבי"ח ציבורי. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד