ביטוח סיעודי שנדחה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/10/2011 | 14:44 | מאת: ליאת

אישה ששילמה ביטוח סיעודי במשך כ- 11 שנים. תבעה את חברת דקלה לגמלת סיעוד. חב' דקלה דחתה את תביעתה בטענה שהיא מקבלת שירותי סיעוד מביטוח לאומי עוד משנת 2000 (לפני תחילת ההצטרפות לביטוח הסיעודי)ושהיא סובלת ממחלות פרקים משנת 1991. חב' הביטוח החזירה את התשלומים החודשיים ששולמו (כ- 7000 ש"ח) והפסיקה את הביטוח. האם ניתן לעשות משהו בנידון? האם מותר להם?

האם היא באמת הייתה סיעודית מ 2000 האם היא מלאה הצהרת בריאות לפני שהצטרפה לביטוח של דקלה? אני מבקש שתענו לי למייל שלי [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד