האם כדאי ?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

13/10/2011 | 13:32 | מאת: אהרון שוורץ

שלום , החל מסוף 2010 עברה אימי הדרדרות במצבה הבריאותי, עד אשר השתחררה לבסוף לאחר חודשים רבים מבה"ח השיקומי - רעות כאשר יש עימה מטפלת צמודה - הוכרה ומקבלת מימון משר"ם - ביטוח לאומי , בנוסף גם מבוטחת במושלם בכללית והוצע לנו לתבוע את דקלה כפי המגיע , שאלתי היא : האם יש ביכולתם של נציגי דקלה לקבוע כי אימי אינה זקוקה לסיעוד ? או סיעוד צמוד ? כלומר האם בקביעה מסוג זה תוכל אימי להפגע בתשלומי השר"מ אשר היא מקבלת מביטוח לאומי?

אהרון שלום, אין כל קשר בין המוסד לביטוח לאומי לבין חברת הביטוח, במקרה הגרוע מכל, חברת הביטוח יכולה לקבוע שאמך אינה עומדת בקריטריונים, עפ"י תנאי הפוליסה, לקבלת תגמולי ביטוח מהפוליסה עצמה. גם במקרה כזה, לעיתים ניתן לערער... לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד