ביטוח סעודי קולקטיב החרגה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/09/2011 | 13:27 | מאת: אברהם

נכבדי יש לי שני ביטוחים סעודים,ורפואי בכלל בריאות ,קלוקטיב , דרך גימלאי אגד, חוץ מהורדה במשכורת ,לא מקבל כל קבלה או מיסמך, אין אני יודע ,אים יש לי החרגה,אני משלם שנים רבות, שאלתי את הפקידה שמטפלת בביטוחים, ואת מזכיר הגימלאים, והתשובה לא להעיר שדים, אני חושש שבמידה ואצטרך , יעשו בעיות, בביטוח דיקלה הם כותבים אים יש החרגה, מה עושים.? תודה אברהם

אברהם שלום, הגישה "לא להעיר שדים" עשוייה להעמיד אותך, דווקא בקרות מקרה ביטוח מול שוקת שבורה. במידה ונקבעו לך החרגות בעת ההצטרפות, חשוב לדעת אותן ויפה שעה אחת קודם. אני ממליצה לך לפנות לחברת כלל ולבקש את תנאי הפוליסות שברשותך, בצירוף מסמך המפרט את תנאי קבלתך לביטוח. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד