ניתוח קרום הבתולים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

24/09/2011 | 13:37 | מאת: דתיה

אני מעוניינת לעבור ניתוח קרום הבתולים לפני החתונה אבל שמעתי שיש שני ניתוחים לקרום הבתולים אחד ניתוח לפני החתונה בכמה ימים כדי שירד דם בליל הכללות והשני מנתחים מתי שרוצים ולא משנה מתי מתחתנים ברגע שמקימים יחסי מין יורד דם בליל הכללות אני מעוניינת בניתוח השני ואני בעלת מושלם פלטיניום תובת הצפון עכו חיפה אני רוצה לעבור את הניתוח בסודיות מוחלטת לאן אתה יכול להמליץ לי להגיע?

לצערי, קשה לי מאוד להאמין שקופת חולים תכסה את הניתוח, גם לא במסגרת הביטוח המשלים.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד